Yllka Gashi » Relationships

Who's Dated Who feature on Yllka Gashi including trivia, quotes, pictures, biography, photos, videos, pics, news, vital stats, fans and facts.

Do you like Yllka Gashi?

8,123 views


Filmography

View All »
Selected list of Yllka Gashi film and TV show credits.

Acting Credits

2011
Lena dhe Unë
Lena

2009
Mesazhi
Rina

2005
Kukumi
Zarifja

Self

No records found.

Yllka Gashi Magazine Covers


Yllka Gashi Magazine Covers »

Post a comment:

Your Name
Login or Join to avoid entering this info

Your Email
This will not appear on the site

Comment

DISCLAIMER
You are solely responsible for the comments and other content that you post. Who's Dated Who? accepts no responsibility whatsoever in connection with or arising from such content.
Who's Dated Who? content is contributed and edited by our readers. You are most welcome to update, correct or add information to this page. Update Information
Yllka Gashi

Main Details

Other Details

Career

Media

Publicity

Community

Features


Yllka Gashi Needs a Banner!


Snapshot


First Name
Last Name
Full Name at Birth
Yllka Gashi
Age
Date of Birth
Birthplace
Star Sign
Religion
Nationality
Occupation Category
Claim to Fame
Familja Moderne

Biography

Yllka Gashi lindi më 30 gusht 1982 në Prishtinë. Është aktore e mirënjohur Kosovare e diplomuar në Fakultetin e Arteve në Universitetin e Prishtinës. Për opinionin e gjerë njihet sidomos për angazhimin e saj në serialin Familja Moderne që jepët ne RTK, përkatësisht me rolin e saj Zana, me të cilin gëzon një famë të madhe publike. Ajo ka luajtur po ashtu edhe në shumë filma të tjerë të zhanreve të ndryshme, duke u prezantuar me shumë suksese, prandaj është aktore shumë e kërkuar dhe e pëlqyer posaqërisht për publikun kosovar. Në vitin 2004 ka marrë cmimin për aktoren më të mirë në Festivalin për Teatër "Setkani/Encounter" në Çeki. Është motra e vogël e këngëtares Donika Gashi.

Related News


Photo Sets


External Websites

List of links to Yllka Gashi fansites:


Yllka Gashi Links »

Join Now

Register to update information, save favorites, post photos, news stories and comments.

Already A Member?

Email


Password