Gold Ag » Relationships

Who's Dated Who feature on Gold Ag including trivia, quotes, pictures, biography, photos, videos, pics, news, vital stats, fans and facts.

Do you like Gold Ag?

13,164 views


Filmography

View All »
Selected list of Gold Ag film and TV show credits.
No records found.

Self

No records found.

Post a comment:

Your Name
Login or Join to avoid entering this info

Your Email
This will not appear on the site

Comment

DISCLAIMER
You are solely responsible for the comments and other content that you post. Who's Dated Who? accepts no responsibility whatsoever in connection with or arising from such content.
Who's Dated Who? content is contributed and edited by our readers. You are most welcome to update, correct or add information to this page. Update Information
Gold Ag

Main Details

Other Details

Career

Media

Publicity

Community

Features


Top Contributors Today

  • CindyCelebs
  • mandia27
  • Queenoftab
  • richardrodgers3
  • aj13me

Register Here to contribute to FamousFix. Login »

Gold Ag Needs a Banner!


Snapshot

EDIT

First Name
Last Name
Full Name at Birth
Arian Agushi
Other Names
Gold AG
Age
Date of Birth
Star Sign
Nationality
Occupation Category

Biography

Arian Agushi (Gold AG) ka kaluar 10 vjet të fëmijërisë në Preshevë, pra në vendlindjen e babait, gjysh*t, stërgjysh*t e tij. Ka jetuar dhe është rritur si çdo fëmijë tjetër shqiptar i asaj ane. Babai i tij vdiq kur i kishte 6 vjet dhe që atëherë e deri tash jeton me nënën e tij, të cilën e ka gjënë më të shtrenjtë në botë. Arian Agushi i njohur si Gold AG karierën e tij e filloi si 13 vjeqar, ai shkollën fillore e ka filluar në Preshevë, ndërsa në vitin 1997 kur u shpërngul në Prishtinë për të jetuar e vazhdoi këtu nga klasa V në shkollën fillore Hasan Prishtina ku dhe e mbaroi, pastaj u regjistrua në shkollën e mesme elektroteknike. Emri Gold AG është i përbër nga Arian (Gold-eng) + AGushi = Gold AG. Në vitin 2000 e bëri këngën e 1 këndoi 6 herë për Preshevën , Gold AG në cdo këngë të tij ai fol vetëm realitetin, këngët ai i inqizon në studion e Andin Randobraves dhe Faton Dolakut. Gold AG repin e solli në Preshevë prej kur që vathët e Gold Ag's i pengonin shumë njerëzve dhe i thonin me plot kuptimin e fjalës ky qenka "DROGIRASH". Në vitin 2009 pak ditë para muajit të shejntë të Ramazanit Ariani u kthye kah Islami, edhe pse në trupin e tij gjenden shumë tatuazhe ai thotë se pamja e jashtme nuk ka shumë rëndësi, rëndësinë më të madhe e ka brendësia e zemrës. Gold AG pasi braktisi alkoolin dhe cigaren para 2 vjetësh, tash është më aktiv dhe nganjëherë kohën e lirë e kalon në fitnes, ndërsa prej sporteve ai preferon më shumë notin. Pos punës së palodhëshme që bën si këngatarë ai pasi mbaroi shkollën e mesme elektroteknike, vazhdoi studimet ku dhe tash është në Fakultetin e Dizajnit në Prishtinë.

Related News


Categories


Photo Sets


External Websites

List of links to Gold Ag fansites:


Gold Ag Links »

Join Now

Register to update information, save favorites, post photos, news stories and comments.

Already A Member?

Email


Password